(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Maskur maqola MHXS (moliyaviy hisobotning halqaro standartlari)ni joriy etishning afzallik taraflari hamda ushbu sohadagi ilk islohatlarni ochiqlab beradi.