(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatidagi sport turizmi va ekoturistik maskanlar haqida maʼlumotlar berilgan. Viloyatda sport turizmi va ekoturizmning rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilingan. Muallif tomonidan mazkur maqolada viloyatdagi sport turizmi va ekoturizm maskanlarini rivojlantirish boʼyicha bir qancha takliflar berilgan.