(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
. Ushbu maqolada Farg‘ona viloyatida turizmni rivojlantirish imkoniyatlarini baholash bo‘yicha olib borilgan tadqiqot natijalari keltirilgan. Shuningdek, viloyatda turizmni rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.