(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada 50 yoshdan oshgan ayollar uchun garderob shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan. Unda yoshi katta ayollar kiyim tanlashda qulaylik, sifat va uslubiy uyg‘unlikni birinchi o‘ringa qo‘yishlari lozimligi ta’kidlanadi. Uy sharoitida qulay kiyimlar, tashqi muhitda esa zamonaviy, klassik va harakatni cheklamaydigan liboslar tanlash tavsiya etiladi. Garderobni to‘ldirishda sifatli matolar, klassik kesimdagi kiyimlar va minimal bezaklarga urg‘u berish lozim. Yozuvda har bir yangi kiyim ilgari mavjud kiyimlar bilan uyg‘un bo‘lishi kerakligi, shuningdek, ayol qanchalik yosh bo‘lmasin, o‘ziga bo‘lgan e’tibor va didli kiyinish zarurligi qayd etilgan.