(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada nofilologik yo’nalish talabalariga ingliz tilini raqamli texnologiyalar asosida o’qitish metodikasini takomillashtirish texnologiyasi deganda nimalar tushunilishi va ular qanday bo`lishi mumkinligi haqida bilib olishingiz mumkin.