(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada tabiiy ipak asosida yangi turdagi to‘qimalarni ishlab chiqarish jarayonini takomillashtirish va resurs tejamkor, yuqori samarali texnologiyani yaratish masalalari yoritilgan. Xo‘jalik yurituvchi sub’ektlar tomonidan ishlab chiqarilayotgan mahsulotlarning tashqi bozorlarda raqobatbardoshligini oshirishga qaratilgan ilmiy va amaliy yondashuvlar tahlil qilingan.