(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Maqolada raqamli iqtisodiyotning mohiyati, unga xos bo‘lgan xususiyatlar, uning yutuqlarini milliy iqtisodiyotga keng joriy qilishning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, dunyoning ayrim davlatlari, jumladan O‘zbekiston oldida bu borada turgan dolzarb masalalar bilan bog‘liq bo‘lgan muammolar va ularning yechimini ko‘rsatib berishga harakat qilingan.