(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada yuridik shaxslar foyda solig’ini undirishda soliq ma’muriyatchiligini takomillashtirish sohasidagi xorijiy mamlakatlar tajribasini o’rganildi va ushbu tajribani O’zbekistonda qo’llash imkoniyatlari tahlil qilingan.