(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Мазкур мақолада Қадимги Хоразмнинг ижтимоий-иқтисодий муносабатлари ҳамда этник жараёнлари ва дафн маросимлари, урф-одатлари археологик тадқиқот манбалари асосида таҳлил қилинади.