(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Maqolada zamonaviy jurnalistika va bloging fenomeni o‘rtasidagi o‘zaro aloqalar, ularning axborot maydonidagi o‘rni va ta’siri tahlil qilinadi. Internet va raqamli texnologiyalar asosida shakllanayotgan yangi media muhitida blogerlik faoliyatining ijtimoiy ahamiyati, jurnalistikadan farqli jihatlari hamda o‘zaro yaqinlashuv tendensiyalari yoritiladi.