(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda bilish jarayonini rivojlanishida tarbiyachining ko‘p tomonlama yondashuvlari tizimini shakllantirishda asos bo‘lib hizmat qiluvchi va pedagoglarning bu faoliyatda yangicha texnologiyalar asosida mukammal tarzda jarayonni tashkil qilishi, ta’lim-tarbiya jarayonlarida bolaning bilish ko‘nikmalarini shakllantirishga ta’sir qiluvchi turli omillarni ta’sirini o‘rganish va ularning oldini olish bo‘yicha tarbiyachida shu sifatni, ko‘nikmani yuzaga chiqarishda bir vosita sifatida hizmat qiladi.