(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada “Shimоliy Аmеrikа dаvlаtlаri mаvzusini о‘qitishdа intеrfаоl tа‘lim mеtоdlаridаn fоydаlаnish” mаvzusi bo‘yicha hamda uni o‘qitishda zamonaviy pedagogik metodlar va axborot texnologiyalaridan foydalangan holda 9-sinflar uchun dars jarayonlarini olib borish bo‘yicha ham ma’lumotlar berilgan.