(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ушбу мақолада Бухоро воҳасининг ўтлоқи аллювиал, ўртача даражада шўрланган, механик таркибига кўра ўрта қумоқ, сизот сувлари сатҳи 2,0-2,5 метр, минерализацияси 2,5-3,0 г/л бўлган тупроқлар шароитида такрорий экин сифатида экилган кунгабоқарни экинларини кам минераллашган зовур сувлари билан суғорилган ҳамда Нанокремний ва AMINOSID Universal Si биопрепаратларини қўллашнинг тупроқнинг ҳажм массаси маълумот берилган.