(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada tuproqlarning sho’rlanish darajalari, sabablari va tuproqlar sho’rlanishining ortishiga ta’sir ko’rsatuvchi omillar hamda tuproqlarning sho’rlanishini oldini olishga qaratilgan chora-tadbirlar keltirilgan.