(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada bolalar uchun ishlab chiqilayotgan transformatsion kurtkalar dizayni va funksionalligi ota-onalar nuqtai nazaridan tahlil qilinadi. So‘rovnoma asosida to‘plangan ma’lumotlar asosida transformatsion kurtkalarga bo‘lgan ehtiyoj, xarid omillari, afzal ko‘riladigan xususiyatlar va ularning bozordagi istiqbollari aniqlanadi. Tahlillar dizaynchilarga yangi innovatsion mahsulotlar yaratishda muhim yo‘nalishlarni ko‘rsatib beradi.