(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqola Nurota tumanining rekreatsion imkoniyatlarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Tuman o‘zining tabiiy landshaftlari, tarixiy yodgorliklari, muqaddas buloqlari va ekoturizm imkoniyatlari bilan ajralib turadi. Maqolada Nurota tumanining turistik salohiyatini oshirish uchun mavjud resurslar, infratuzilma va rivojlanish istiqbollari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, mintaqada turizmni rivojlantirish bo‘yicha takliflar keltiriladi.