(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Enerjayzer bu – oʻquv jarayoniga nisbatan ishlatilinganida, darsda o‘quvchilarning diqqatini jalb qilish, ularni jismonan va ruhan tetiklashtirish maqsadida qo‘llaniladigan faoliyat. Ushbu maqolada enerjayzerlarni maktab ta’lim tizimida qoʻllash boʻyicha Geografiya fanining ayrim mavzulari misolidagi namunalari keltirib oʻtilgan.