(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada o‘smir yoshidagi shaxslarda axloqiy qaror qabul qilish jarayonining psixologik asoslari, ijtimoiy va emotsional omillari tahlil qilinadi. Shuningdek, axloqiy tanlovni belgilovchi ichki va tashqi omillar, oilaviy va maktab muhiti, shaxslararo munosabatlarning bu jarayonga ta’siri ko‘rib chiqiladi.