(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada mustaqil O’zbekiston matbuotida yoshlarning til o’rganishiga berilayotgan e’tibor masalasi tahlil qilinadi.Maqolada yoshlarga ta’lim -tarbiya bilan bir qatorda til o’rganish va o’rgatish metodlari,nafaqat o’zbek tili balki horijiy tillarni o’rganishga qaratilgan islohot va chora-tadbirlarning matbuotdagi ahamiyati atroflicha o’rganiladi.