(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada bo’yimadaron o’simligining tuzulishi; hayotiy shakli; ildizi va bargining tuzulishi; o’simlik yallig’lanishga qarshi, antiseptik, qon to’xtatuvchi, og’riq qoldiruvchi, siydik haydovchi, o’t haydovchi va antiallergik ta’sirga ega ekanligi; homiladorlik va emizish davrida, shuningdek, allergiyasi bor shaxslarga tavsiya etilmasligi holatida qayta tarzda foydalanish usullari keltirilgan.