(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolamda Lola daraxtining kelib chiqish va rivojlanish tarixi, ekalogik va iqtisodiy ahamiyati, biologik xususiyatlari va anatomiyasi, yashash sharoiti va geografik tarqalishi, zamonaviy tasnifi va ilmiy tadqiqotlari, ijtimoiy va ekalogik dasturlar, kelajakdagi yo’nalishlar va tadqiqotlar kabi masalalar yoritib berilgan.