(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqola kasbga yo’naltirilgan ingliz tili (ESP) o’qitish metodikasining mohiyati, maqsadlari va zamonaviy talablarini o’rganadi. Kasbga yo’naltirilgan ingliz tili o’qitishning asosiy tamoyillari, o’quv materiallarini tanlash, dars jarayonini tashkil etish va baholash usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, o’qituvchining roli, talabalarning ehtiyojlari va o’qitishning samaradorligiga ta’sir etuvchi omillar ko’rib chiqiladi.