(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada Qo‘qon xonlıgı davridagi xalq san’atıning madanıy meros sifatida ahamıyatı va uni muzeylashtırısh masalalari haqida fikr yuritilgan.Shuningdek, muzeylashtirish jarayonida mahalliy va xalqaro hamklorlikni oʻrni tahlil qilingan.