(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada yurak qon tomir kasalliklari haqida ma’lumot berilgan.Bundan tashqari maqolada yurakni tekshirish yo’llari tushuntirib berilgan. Maqolada yurakni tekshiruvchi asbob uskunalar va ularni qanday ishlashi haqida so’z boradi.Yurak qon tomir kasalliklari keng tarqalganligi va tez suratlarda yosharib borayotganligi sababli maqolada yurak qon tomir kassaliklarini oldini olish bo’yicha tavsiyalar berilgan. Maqolada yurak qon tomir kasalliklari va yurakni tekshiruvchi asbob uskunalar hamda tekshiruv yo’llari yoritilgan.