(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqola xalq og’izaki ijodining bolalar tarbiyasidagi o’rni, bolalarni xalq ijodi namunalari orqali tarbiayaning ahamiyati, ma’naviy salohiyatning oshishi. Boshlang’ich sinf o’quvchilarini xalq og’izki ijodi oraqali vatanga muhabbatini oshirishi hamda dunyoqarashni kengaytirishi, yaxshi fazilatlar manbai ekanligi haqida so’z boradi.