(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning yozish qobiliyatlarini rivojlantirish bosichlarida maslahatlar vayozishga o‘rgatishda amaliy ishdan foydalanish usullari haqida mulohazalar bayon etilgan.Yozish ko‘nikmalarini qobiliyatga aylantirish uchun ota-onalarga maslahatlar berilgan