(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Boʻshliqichlilar, kovakichlilar (Coelenterata) — tuban tuzilgan suvda yashovchi umurtqasiz hayvonlar tipi. Boʻshliqgʻichlilar eng katta koʻp hujayralilar, vend davridan maʼlum