(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoev tashabbusi bilan yoshlarni bo‘sh vaqtlarini unumli tashkil qilish yuzasidan 5 ta muhim tashabbuv va uning bugungi kundagi yoshlar tarbiyasidagi amaliyotga tadbig’i yoritildi.