(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu yo’nalish zamonaviy stomatologiyada ustuvor hisoblanadi. Ko’pgina mamlakatlarning tajribasi shuni ko’rsatadiki, stomatolog xodimlarning oddiy miqdoriy o’sishi, stomatologik xizmatni moliyalashtirish va moddiy jihatdan ta’minlash, tish karieslari va periodontal kasalliklarning tarqalishi va intensivligida mavjud vaziyatni o’zgartirish uchun yetarli bo’lmaydi.