(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada trikotaj to‘qimalari tuzilishi va ularni to‘qilish jarayoni tahlil qilingan. Tadqiqot natijalai bo‘yicha yaratilgan yangi turdagi trikotaj to‘qimasi va uni ishlab chiqarish texnologiyasi keltirilgan