(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada xotira haqida nazariyalar, uning mexanizmlari, nerv-fiziologik asoslari, yosh davrlarida xotira xususiyatlari haqida yoritilgan