(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada teplofizik jarayonlarni ANSYS dasturiy ta’minotida matematik modelini yaratish jarayoni ko‘rib chiqiladi. ANSYS-bu CAE (Computer-Aided Engineering) uchun keng qo‘llaniladigan dasturiy ta’minot bo‘lib, unda teplofizik, mexanik va gidrodinamik jarayonlarni modellashtirish va tahlil qilish imkoniyati mavjud.