(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Iqtisodiy o‘sishda ijtimoiy-iqtisodiy modellar, Janubiy Koreyaning samarali rivojlanish tajribasi, O‘sishning sekinlashish sabablari haqida yoritib berildi.