(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada Qoraqalpog’istona OAVlarida data jurnalistikaning o’rni va qo’llanilishi haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, Kazinform,Kruz.uz va Kar24.uz internet nashrlarida e’lon qilingan materiallar tahlil qilinadi.