(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақолада Зулфия Мўминова адабий-эстетик оламида ижтимоийлик тамойили, ватанпарварлик, миллатпарварлик туйғулари ҳақида мулоҳазалар берилган.