(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada sanoat korxonalarida mahsulot sifatini boshqarish usullari, nazorat qilish jarayonida qo‘llaniladigan tekshiruv usullari nazariy jihatdan o‘rganilgan. ISO 22000 seriyali xalqarо standartlar tizimi asоsida shakllantirilgan оziq-оvqat sanоati kоrxоnasida mahsulоt sifatini bоshqarish tizimining samaradorligi yoritilgan.