(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Global qawipsiz turizm kodeksin islep shıǵıw hám qabıllaw baslaması Ózbekstan prezidenti Shavkat Mirziyoev tárepinen 2023 jıl oktyabr ayında Samarqandda bolıp ótken BMT Bas assambleyasınıń turizm boyınsha 25-sessiyasında bildirilgen edi.