(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада экологик ПР таҳлили амалга оширилган. Унинг асосий мақсади экологик кун тартибидан келиб чиққан ҳолда ташкилот ва жамият ўртасида ҳар томонлама ўзаро манфаатли алоқа ўрнатиш. Атроф муҳитни муҳофаза қилиш – бу жамоа бўлиб ҳал қилинадиган масала ҳисобланади. Бугунги куни дунё атроф муҳит ёмон таъсир қиладиган ҳар муаммолар билан тўқнош келмоқда. Мақолада контент таҳлили асосида Ўзбекистондаги ташкилотларнинг экологик ҳолат ва табиятга салбий таъсирни камайтиришга қаратилган ПР кампанияларни тадқиқ қилинган.