(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola davomida O‘zbekistonning o‘tmishi, buguni va kelajagi haqida haminqadar so‘z boradi. Bundan tashqari yurtimiz bugungi istiqbolli davrdagi Yangi O‘zbekistonning ta’rifi keltiriladi.