(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada murakkab to‘qima matolarini geometrik hossalarini aniqlash amaliy olib borilgan ishlar o‘rganilgan bo‘lib o‘tkazilgan zamonaviy tadqiqotlar tahlillari asosida nazariy va amaliy ahamiyatga ega bo‘lgan hozirgacha ishlatilib kelinayotgan uskunalar ishlash jarayoni, saralash uskunalari haqida ma’lumot va tavsiyalar berildi. Tadqiqotning vazifasi va maqsadi nazariy va amaliy izlanishlar o‘tkazish orqali murakkab to‘qima matolarini geometrik hossalarini aniqlash.