(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada ma’naviyat haqida, uning ma’no-mazmuni, hayotimizdagi o‘rni va ahamiyati, ilmiy, falsafiy, adabiy yoki oddiy tilda ifodalanadigan ko‘plab ta’riflari, jamiyat hayotidagi g‘oyaviy, mafkuraviy, ma’rifiy, madaniy, diniy va axloqiy qarashlar, bag‘rikenglik, halol-pok, mehr-oqibatli, el-yurtning g‘amu tashvishi bilan yashashga undovchi, insonning vijdonini uyg‘otadigan ma’lumotlar yoritilgan.