(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiyot va huquq: Oʻzaro aloqalar va masalalar haqida oʻrganildi va turli xil metodlardan foydalaniladi. Iqtisodiyot va huquq o‘rtasidagi aloqalar murakkab va ko‘p jihatli bo‘lib, o‘zaro ta’sirlari tufayli iqtisodiyotning barqarorligi va huquqiy sohaning rivojlanishi uchun katta ahamiyatga ega.