(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada qoraqalpoq tilida termi va terminologiyaning anglatilish masalasini tahlil qildik. Termin tushunchasining ózi haqida ham malumotlar keltirib ótildi. Termin va terminologiyaning paydo bólishi haqida malumotlar berildi.