(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada xitoy tili darajasini aniqlash imtihonining muhim va murakkab kompetensiyalaridan hisoblanmish, og`zaki nutq ko`nikmasini rivojlantirish hamda ushbu aspektning aksariyat hollarda talabalarda qiyinchilik tug`diradigan muammoli jihatlarini osonlik bilan bartaraf etish tamoyillari, og`zaki nutqda o`rta darajadan yuqori darajaga o`tish strategiyalari, og`zaki nutqni oshirishda eshitish qobiliyatining ahamiyati haqida so`z yuritilgan