(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada homilador ayollarni tibbiy ko’rikdan o’tkazishning o’ziga xos jihatlari ko’rib chiqiladi. Maqolada homiladorlik davrida tibbiy nazoratning ahamiyati, zamonaviy usullar va texnologiyalar, shuningdek, ona va homila salomatligini saqlashning asosiy yo’nalishlari tahlil qilinadi. Adabiyotlar tahlili asosida homilador ayollarni tibbiy ko’rikdan o’tkazishning samarali usullari va yondashuvlari aniqlanadi.