(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ushbu maqolada to‘quv-trikotaj mahsulotlari assortimentlari tahlili va ishlov berishning innovatsion usullari tahlili ko‘rib chiqilgan