(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Qaroqalpog’iston sharoitida o’sadigan klen turlarining manzaralik ahamiyati o’rganiladi. Adabiyotlar tahlili asosida klen turlarining ekologik, estetik va amaliy qiymati baholanadi. Natijalar klen turlarining Qaroqalpog’iston landshaft dizaynida muhim o’rin tutishini ko’rsatadi. Maqolada klenlarning mahalliy sharoitlarga moslashuvchanligi va ularning keng qo’llanilish imkoniyatlari muhokama qilinadi.