(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqalada mámleketmizdiń aymaqlarında júrgizilip atırǵan sanaat óndirisin innovatsiyalıq rawajlandırıw siyasatı, onı qollap quwatlawshı huqıqıy-normativler hújjetler analizlengen. Sonıń menen birge bul huqıqıy normativ hújjetlerdi toparlarǵa ajırıtqan halda tiysili tarawlar, tarmaqlar, aymaqlar hám kompleksler boyınsha úyrenilip olarǵa anıqlıqlar kiritilgen.