(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мазкур тезисда вояга етмаганларнинг жиноят содир этишига олиб келадиган ижтимоий ҳамда маънавий омиллар, шунингдек уларни олдини олиш чоралари ва ҳуқуқий маданиятни шакллантириш лозимлиги тўғрисида сўз боради.