(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqola Primatlar turkumi mavzusida adabiyotlar tahlili bo‘lib, unda shu turkumning barcha xususiyatlari, filogeniyasi, hayotiy jarayonlari , yashash tarzi va yashash mihitiga moslanishlari,haqida ma’lumotlar keltirilgan. Har bir adabiyotdan olingan ma’lumotlar jamlanmasi yoritilgan.